Siirry sisältöön

Kuinka kirjoittaa ansioluettelo hotellialalle: esimerkkejä ja malleja [2025]

LiveCareer Toimitus – Tiimimme
•  Päivitetty:

Asiakkaamme palkkasivat:

Kahvinkeitto, tarjoilu, baaritiskillä työskentely ja yleisesti ottaen vieraiden ja asiakkaiden kanssa toimiminen – nämä käyvät nopeasti vanhaksi, jos työolot eivät ole parhaat mahdolliset. Ja parhaissa hotelleissa, lomakohteissa, baareissa ja ravintoloissa on aina enemmän hakijoita kuin avoimia työpaikkoja. Sinun on päihitettävä paljon muita hakijoita päästäksesi sinne.

Tässä kohtaa matkailu- ja ravitsemisalan ansioluettelosi astuu kuvaan. Sen on osoitettava, että sovit hyvin niin boutique-hotelleihin kuin aamiaisbaareihinkin. Tässä artikkelissa näytetään, kuinka kirjoitat muita paremman matkailu- ja ravitsemisalan ansioluettelon, ja siinä on Suomeen liittyviä esimerkkejä ja malleja, joita voit käyttää. Saat myös selville, mitä taitoja matkailu- ja ravitsemisalan ansioluetteloosi kannattaa sisällyttää, ja saat asiantuntijoiden vinkkejä, joiden avulla voit tehdä siitä entistä paremman.

Luo tehokas ansioluettelo minuuteissa. Valitse ammattimainen ansioluettelopohja ja täytä jokainen osio hetkessä käyttämällä valmiita sisältöjä ja asiantuntijoiden vinkkejä.

Luo ansioluettelosi nyt

Luo ansioluettelosi nyt esimerkki ansioluettelosta hotellialalta

Loimme oikealla olevan esimerkin CV:n rakentajallamme. Katso muita hyviä CV-esimerkkejä, kuten tämä.

Tarvitsetko erilaisen CV-esimerkin kuin majoitusalan CV? Katso nämä esimerkit:

Eikö etsimääsi löytynyt? Tutustu kaikkiin CV-esimerkkeihimme .

Esimerkki ansioluettelosta hotellialalta

Katriina Viljanen

Puh: 077 2222 2222

E: katriina.viljanen@lcmail.fi

LinkedIn: linkedin.com/in/katriinaviljanen03

Henkilökohtainen lausunto

Tunnollinen ja energinen tarjoilija, jolla on yli 3,5 vuoden kokemus elintarvike- ja juomateollisuudesta. Käytin kattavaa ruokalista- ja annoskoostumustasi voidakseni huomaamattomasti myydä 73 % iltavuoron tilauksista nykyisessä työpaikassani lisämyyntinä, mikä toi 15–35 % lisää jokaisesta lisämyyntipöydästä. Etsin mahdollisuutta hyödyntää erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja turvallisen elintarvikkeiden käsittelyn tietämystä auttaakseni Dozy Waiter Cateringia ylläpitämään ja ylittämään korkeat standardit, joista se tunnetaan.

Työkokemus

Tarjoilija

Kolme Keijua Bistro, Helsinki

Elokuu 2018 – nykyhetki

  • Koulutin 11 uutta osa-aikaista työntekijää ravintolan toimintatapoihin, kulttuuriin ja käytäntöihin.
  • Tarkasti tasapainotetut kassat jopa 2 000 euroon asti.
  • Muisti jopa 39 ruokalistakohtaa kerrallaan, mukaan lukien ne, jotka täyttivät tai voitiin muokata täyttämään yksi tai useampi 11 eri ruokavaliorajoituksesta ja -mieltymyksestä.
  • Tarkisti tilaukset noudettaessa niitä keittiöstä ja havaitsi kaikki virheet yhtä lukuun ottamatta ennen tilausten tarjoilua.
  • Hallinnoi jopa kahta osastoa samanaikaisesti, mukaan lukien varausten tasapainottaminen ja pöytien vaihto.

Baarin henkilökunta

Zelenoffin Urheilubaari, Helsinki

tammikuu 2017–heinäkuu 2018

  • Järjestin baaritilan juomien valmistuksen virtaviivaistamiseksi, minkä seurauksena kiireisten vuorojen aikana syntyy jopa 10 % vähemmän rikottuja tavaroita.
  • Loi kymmeniä ainutlaatuisia juomia, joista kolme pääsi ruokalistan kiertoon ja yksi on edelleen talon erikoisuus.
  • Osallistuin vapaaehtoisesti ja panostin yli 20 koulutustilaisuuteen ja tiimikokoukseen.
  • Käsittelin maksuja ja hallinnoin käteisvaroja yrityksen standardien mukaisesti, eikä koskaan päättänyt kauppaa siten, että alle 30 % pikkulaskuista ja vaihtorahasta oli edelleen käteisvaroissa.
  • Maksimoi myynnin huomaamattomasti ja ammattimaisesti ottaessaan vastaan tilauksia väkeville alkoholijuomille, viinille, oluelle ja virvoitusjuomille, mikä toi arviolta keskimäärin 15 % enemmän tuloja.

Koulutus

Ravintola- ja pitopalvelualan ammatillinen tutkinto
Keudan ammattiopisto, Kerava
Valmistunut: 2018

Lukio (Lukio)
Töölön Yhteiskoulu, Helsinki
2013–2016
Aiheet: kuvataide, draama, suomalainen kirjallisuus

Taidot

  • Asiakaspalvelu: osaa auttaa asiakkaita päätöksenteossa, ennakoida heidän tarpeitaan ja ottaa huomioon heidän mieltymyksensä sekä on tietoinen vastuullisista alkoholinkäytön hallintakäytännöistä.
  • Tiimityöskentely: työskenteli jatkuvasti eri tiimeissä, usein stressaavissa olosuhteissa ja kiireen alla.
  • Huomio yksityiskohtiin: pyrittiin aina pitämään kaikki alueet puhtaina ja siisteinä, antamaan oikeanlaista vaihtorahaa ja palauttamaan asiakkaille unohtuneet tavarat ennen kuin he pääsivät ulos ovesta.
  • Moniajo: usein tasapainoilen asiakaspalvelutehtävien ja keittiön/talon sekä asiakkaiden ajan- ja huomiovaatimusten välillä.
  • Viestintätaidot: säilytti ammattimaisen olemuksen ja kommunikoi selkeästi erilaisista taustoista, tunnetiloista ja päihtymysasteista tulevien ihmisten kanssa.
  • Teknologiat ja laitteet: mukava käyttää erilaisia kassoja, korttipäätteitä, tabletteja jne.

Sertifiointi

  • Tason 2 elintarvikehygieniapassi (2020)
  • Ensiapu- ja elvytystodistus (2018)

Harrastukset

  • Ruoanlaitto
  • Paikallisten kahviloiden arvostelu verkossa
  • Improvisaatio

Näit juuri esimerkin asiantuntijan hotelli- ja ravintola-alan ansioluettelosta ja nyt tiedät , mitä siihen kannattaa sisällyttää . Siirrytäänpä oman hotelli- ja ravintola-alan ansioluettelon kirjoittamiseen .

Mitä hotelli- ja ravintola-alan ansioluetteloon kannattaa sisällyttää?

Majoitus- ja ravitsemusalan työpaikan ansioluettelon kirjoittaminen edellyttää keskittymistä näihin keskeisiin osa-alueisiin:

  • Koulutustaustasi alkaen GCSE-arvosteluistasi
  • Työkokemusta matkailu- ja ravitsemisalalta
  • Pehmeät ja kovat taidot, jotka ovat elintärkeitä vieraanvaraisuusalalla
  • Vapaaehtoistyö järjestöissä, tapahtumapaikoilla ja tapahtumissa
  • Matkailu- ja ravitsemisalaan liittyvät koulutukset, sertifikaatit ja palkinnot.

Lisäksi kannattaa mainita kielet, joita osaat hyvin, varsinkin jos haet tehtäviä, joihin liittyy vuorovaikutusta erilaisten asiakkaiden kanssa.

Katsotaanpa nyt, miltä ansioluettelon tulisi näyttää käytännössä. Tässä on vaiheittainen kaava matkailu- ja ravitsemusalan ansioluettelon laatimiseen:

1. Aloita matkailu- ja ravitsemisalan ansioluettelosi huolellisesti henkilökohtaisella viestillä

Työskennellessäsi matkailu- ja ravitsemisalalla tiedät pari asiaa hyvän ensivaikutelman tekemisestä. Henkilökohtainen lausuntosi on tapa, jolla teet hyvän ensivaikutelman matkailu- ja ravitsemisalan ansioluettelollasi.

Se tekee kolme asiaa:

  • Esittelee sinut ravintola-alan työntekijänä
  • Näyttää konkreettisen esimerkin kautta, mitä sinulla on tarjota
  • Kuvailee, miten tavoitteesi vastaavat hyvin potentiaalisen uuden työnantajasi tavoitteita.

Koska kirjoitat uuden hakemuksen jokaista uutta työhakemusta varten (kyllä, ihan oikeasti), on hyvä, että sinulla on jonkinlainen lunttilappu, jonka avulla voit työskennellä.

Vastaa vain seuraaviin kysymyksiin yhteensä 3–4 lauseella ja 50–150 sanalla, niin siinä se, henkilökohtainen lausunto on valmis.

  • Millainen ravintola-alan työntekijä olet ja millaisia kokemuksia sinulla on?
  • Millä erityisillä toimialoilla olet työskennellyt?
  • Mikä on vaikuttavin/merkittävin saavutuksesi?
  • (Valinnainen) Mikä on ainutlaatuisin saavutuksesi?
  • Mitä toivot saavuttavasi tässä työssä? (Työnantajallesi, et itsellesi.)

Monet yritykset käyttävät työhakemusten käsittelyyn ja lajitteluun hakijoiden seurantajärjestelmää (ATS). Tästä ja muista syistä on hyvä käytäntö sisällyttää aina hakemukseesi haettavan tehtävän nimi sekä yrityksen nimi. Yritä myös peilata tärkeimpiä avainsanoja.

Vaikka aloitatkin ansioluettelosi henkilökohtaisella lausunnolla , se on parasta kirjoittaa viimeisenä. Pystyt tekemään työtä paljon paremmin, kun työtehtäväsi ja taitosi ovat valmiina (siksi sitä kutsutaan myös ansioluettelon yhteenvedoksi ). Pidä se siis mielessäsi nyt ja palaa siihen myöhemmin.

Esimerkkejä ansioluettelosta hotelli- ja ravintola-alalta: henkilökohtainen lausunto

Tunnollinen ja energinen ravintola-alan työntekijä, jolla on yli 3,5 vuoden kokemus elintarvike- ja juomateollisuudesta. Käytin kattavaa ruokalista- ja annoskoostumustasi voidakseni huomaamattomasti myydä 73 % iltavuoron tilauksista nykyisessä työpaikassani, mikä toi 15–35 % lisää jokaisesta lisämyynnistä. Etsin mahdollisuutta hyödyntää erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja turvallisen elintarvikkeiden käsittelyn tietämystä auttaakseni Dozy Waiter Cateringia ylläpitämään ja ylittämään korkeat standardit, joista se tunnetaan.

Vahva ansioluetteloyhteenveto vakuuttaa rekrytoijan siitä, että olet täydellinen ehdokas. Säästä aikaa ja valitse ura-asiantuntijoiden kirjoittama valmis ansioluettelo ja mukauta se tarpeisiisi LiveCareerinansioluettelotyökalulla .

Luo ansioluettelosi nyt CV-rakentaja

2. Järjestä matkailu- ja ravitsemusalan ansioluettelosi työkokemusosio

Niin paljon matkailu- ja ravitsemusalalla opitaan tekemällä – varmista, että työkokemus-CV:si osio on rekrytoijille mahdollisimman helppolukuinen. Pidä kiinni aikajärjestyksestä, eli listaa työpaikkailmoituksesi uusimmasta uusimpaan. Tätä rekrytoijat ja ATS:t odottavat.

Käytä seuraavaa mallia luodaksesi alaotsikon jokaiselle työkuvaukselle hotelli- ja ravintola-alan ansioluettelossasi:

[Työnimike]

[Yrityksen nimi, sijainti]

[Työsuhteen päivämäärät]

Lisää enintään kuusi kohtaa jokaisen alaotsikon alle. Älä luettele tehtäviäsi ja vastuitasi. Keskity sen sijaan saavutuksiin. Ansioluettelon saavutuksiin liittyy konkreettisia, mitattavia tuloksia. Käytä saavutuslausekkeita jäsentääksesi luettelokohdat ja mitataksesi jokaisen kohdan.

Jos sinulla ei vielä ole kokemusta, keskity aiemmin suorittamiisi oppisopimuskoulutuksiin, työharjoitteluun ja vapaaehtoistyöhön.

Voit myös siirtää tämän osion matkailu- ja ravitsemisalan ansioluettelossasi koulutusosion jälkeen. Jos sinulla on vaikeuksia koota yhteen minkäänlaista kokemusta, harkitse opiskelija-ansioluettelon kirjoittamista.

Esimerkkejä ansioluettelosta hotelli- ja ravintola-alalta: työkuvaus

Tarjoilija

Kolme Keijua Bistro, Helsinki

Elokuu 2018 – nykyhetki

  • Koulutin 11 uutta osa-aikaista työntekijää ravintolan toimintatapoihin, kulttuuriin ja käytäntöihin.
  • Tarkasti tasapainotetut kassat jopa 2 000 euroon asti.
  • Muisti jopa 39 ruokalistakohtaa kerrallaan, mukaan lukien ne, jotka täyttivät tai voitiin muokata täyttämään yksi tai useampi 11 eri ruokavaliorajoituksesta ja -mieltymyksestä.
  • Tarkisti tilaukset noudettaessa niitä keittiöstä ja havaitsi kaikki virheet yhtä lukuun ottamatta ennen tilausten tarjoilua.
  • Hallinnoi jopa kahta osastoa samanaikaisesti, mukaan lukien varausten tasapainottaminen ja pöytien vaihto.

Baarin henkilökunta

Zelenoffin Urheilubaari, Helsinki

tammikuu 2017–heinäkuu 2018

  • Järjestin baaritilan juomien valmistuksen virtaviivaistamiseksi, minkä seurauksena kiireisten vuorojen aikana syntyy jopa 10 % vähemmän rikottuja tavaroita.
  • Loi kymmeniä ainutlaatuisia juomia, joista kolme pääsi ruokalistan kiertoon ja yksi on edelleen talon erikoisuus.
  • Osallistuin vapaaehtoisesti ja panostin yli 20 koulutustilaisuuteen ja tiimikokoukseen.
  • Käsittelin maksuja ja hallinnoin käteisvaroja yrityksen standardien mukaisesti, eikä koskaan päättänyt kauppaa siten, että alle 30 % pikkulaskuista ja vaihtorahasta oli edelleen käteisvaroissa.
  • Maksimoi myynnin huomaamattomasti ja ammattimaisesti ottaessaan vastaan tilauksia väkeville alkoholijuomille, viinille, oluelle ja virvoitusjuomille, mikä toi arviolta keskimäärin 15 % enemmän tuloja.

3. Sisällytä ansioluetteloosi koulutusosio matkailu- ja ravitsemisalalle

Käytännön kokemus voi olla tärkeämpää kuin teoreettisen tiedon kokemus hotelli- ja ravintola-alalla, mutta se ei tarkoita, etteikö koulutuksesi olisi tärkeää. Suunnittele koulutusosio niin, että rekrytoijat voivat nopeasti ja helposti selata sitä. He usein odottavat vähintään matematiikan ja suomen kielen GCSE-arvosanat.

Kun listaat yliopistotutkintoja , ilmoita tutkintosi tyyppi, luokka ja nimi, opiskeluvuodet (ja odotettu valmistumispäivä, jos vielä opiskelet) sekä oppilaitoksen nimi ja sen sijainti.

Käytä tätä mallia:

[Tutkintoluokka] [Tutkinnon tyyppi] [Tutkinnon nimi]

[Yliopiston nimi] (opiskeluvuodet)

Kun ilmoitat lukio-opintojasi, listaa kaikki ylioppilastutkintosi nimeltä, opiskeluvuosina, koulun nimellä ja sijainnilla. Ylioppilastutkintojen osalta ilmoita vain suorittamiesi ylioppilastutkintojen määrä, suoritusvuosina, koulun nimellä ja sijainnilla.

Muista mainita matematiikka ja suomi, kun ilmoitat suorittamiesi GCSE-kokeiden määrän. Jos sinulla ei ole työkokemusta, voit lisätä tähän luettelokohtia korostaaksesi saavutuksiasi, harrastuksiasi tai muita opintojesi aikana osoittamiasi erinomaisuuden osa-alueita.

Esimerkkejä matkailu- ja ravitsemusalan ansioluetteloista: koulutus

Ravintola- ja pitopalvelualan ammatillinen tutkinto
Keudan ammattiopisto, Kerava
Valmistunut: 2018

Lukio (Lukio)
Töölön Yhteiskoulu, Helsinki
2013–2016
Aiheet: kuvataide, draama, suomalainen kirjallisuus

4. Esittele vieraanvaraisuustaitojasi ansioluettelossasi

Majoitus- ja ravitsemusalalla oppimasi taidot ovat erittäin hyödynnettävissä, erityisesti ravintola-alalla. Taitojesi selkeä ja konkreettinen luettelointi auttaa sinua liikkumaan alalla ja sen ulkopuolella.

Helpottaaksesi elämääsi tulevaisuudessa, laita hotelli- ja ravintola-alan ansioluettelosi ja työilmoituksesi hetkeksi sivuun ja avaa uusi asiakirja. Listaa kaikki hotelli- ja ravintola-alan taidot, jotka olet oppinut vuosien varrella. IT-taidot , viestintätaidot , pehmeät ja kovat taidot. Jatka, kunnes ideat loppuvat. Nyt tulee ratkaiseva osa.

Lisää jokaiseen taitoon lause, joka kuvaa tarkalleen, miten olet osoittanut kyseisen taidon. Ole mahdollisimman tarkka.

Kaikki kovat tai pehmeät taidot , joita et pysty tähän, putoavat pois listalta. Jäljelle jää vain päälista taidoista tätä ja tulevia ansioluetteloita varten . Täydennä sitä ajan myötä ja tee ansioluetteloiden räätälöinnistä helppoa.

Räätälöinti tarkoittaa oikeiden taitojen valitsemista tiettyyn sovellukseen.

Palaa esimerkiksi työpaikkailmoitukseesi ja kopioi 5–10 taitoa ja varmista, että kattaa ainakin ilmoituksessa mainitut asiat. Korvaa synonyymeillä (esim. 'tiimipelaaja' → 'tiimityö') tarvittaessa, jotta ne vastaavat ilmoituksen avainsanoja.

Esimerkkejä ansioluetteloista hotelli- ja ravintola-alalta: taidot

  • Asiakaspalvelu: osaa auttaa asiakkaita päätöksenteossa, ennakoida heidän tarpeitaan ja ottaa huomioon heidän mieltymyksensä sekä on tietoinen vastuullisista alkoholinkäytön hallintakäytännöistä.
  • Tiimityöskentely: työskenteli jatkuvasti erilaisissa tiimeissä, usein stressaavissa olosuhteissa ja kiireen alla.
  • Huomio yksityiskohtiin: pyrittiin aina pitämään kaikki alueet puhtaina ja siisteinä, antamaan oikeanlaista vaihtorahaa ja palauttamaan asiakkaille unohtuneet tavarat ennen kuin he pääsivät ulos ovesta.
  • Moniajo: usein tasapainoilen asiakaspalvelutehtävien ja keittiön/talon sekä asiakkaiden ajan- ja huomiovaatimusten välillä.
  • Viestintätaidot: säilytti ammattimaisen olemuksen ja kommunikoi selkeästi erilaisista taustoista, tunnetiloista ja päihtymysasteista tulevien ihmisten kanssa.
  • Teknologiat ja laitteet: mukava käyttää erilaisia kassoja, korttipäätteitä, tabletteja jne.

Yli 6 miljoonan CV:n luontityökalullamme luodun ansioluettelon perusteella havaitsimme seuraavaa*:


  • Majoitus- ja ravitsemisalan työntekijät laativat yleensä 2,1 sivun pituisia ansioluetteloita.
  • Hotelli- ja ravintola-alan ansioluetteloon lisätään keskimäärin 10 taitoa.
  • Suosituimmat taidot majoitus- ja ravitsemisalalla ovat asiakaspalvelu, sovellustilausten käsittely, hienostunut ruokailu, cocktailien sekoittaminen ja ongelmanratkaisu.
  • Keskimääräinen työkokemus hotelli- ja ravintola-alalla on 48 kuukautta.

*Tiedot ovat peräisin viimeisten 12 kuukauden ajalta (elokuu 2023–elokuu 2024).

5. Ripottele hotelli- ja ravintola-alan ansioluetteloosi muutamia ylimääräisiä osioita

Työssäsi on paljon hyviä puolia, jotka eivät sovi sellaisten otsikoiden kuin koulutus, kokemus tai taidot alle.

Lisää matkailu- ja ravitsemusalan ansioluetteloosi osioita, jotka sisältävät nämä asiat, ja saat etulyöntiaseman kilpailijoihisi nähden. Voit sisällyttää siihen kielitaitoja, palkintoja, muita saavutuksia, harrastuksia ja kiinnostuksen kohteita tai sertifikaatteja.

Sertifikaateilla on merkittävä rooli hotelli- ja ravintola-alalla. Joskus ne on hankittava ennen työsuhteen aloittamista, mutta useimmiten osallistut työssäoppimisen yhteydessä johonkin koulutukseen (kuten alla olevaan elintarvikehygieniasertifikaattiin). Työterveys ja -turvallisuus ovat toinen tärkeä osa-alue hotelli- ja ravintola-alalla, johon kannattaa ehdottomasti tutustua.

Esimerkkejä ansioluettelosta hotelli- ja ravintola-alalta: lisäosiot

Sertifiointi

  • Tason 2 elintarvikehygieniapassi (2020)
  • Ensiapu- ja elvytystodistus (2018)

Harrastukset

  • Ruoanlaitto
  • Paikallisten kahviloiden arvostelu verkossa
  • Improvisaatio

6. Lähetä saatekirje ansioluettelosi mukana hotelli- ja ravintola-alalla

Saatekirjeen kirjoittaminen ei ole niin työlästä kuin miltä se saattaa kuulostaa, ja lisäksi se on ehdottoman välttämätöntä.

Ihmiset saattavat kertoa sinulle, että monet työnantajat eivät edes lue saatekirjeitä. Tämä voi pitää paikkansa joissakin olosuhteissa, mutta haluatko todella jäädä kiinni ilman saatekirjettä? Tai huonosti kirjoitetun?

Tee matkailualan ansioluettelostasi oikeutta ja lähetä se osana täydellistä hakemusta – hakemuskirjeen kanssa . Varmista vain, että ansioluettelosi pohja vastaa hakemuskirjeen pohjaa.

Saatekirjettä ei kannata lähettää vain, jos sinua on nimenomaisesti ohjeistettu olemaan lähettämättä sitä. Hyvä majoitusalan saatekirje noudattaa suomalaisen yritysmaailman saatekirjeen vakiomuotoa ja sisältää:

Kuinka pitkä saatekirjeen tulisi olla? Majoitus- ja ravitsemusalan saatekirjeen tulisi olla puolikkaan ja yhden A4-sivun välillä, yhteensä noin 200–350 sanaa. Jos olet laatinut työpaikkailmoituksesi ja henkilökohtaisen esittelysi, olet jo puolivälissä.

7. Pidä hotelli- ja ravintola-alan ansioluettelosi siistinä

Joskus kyse on pöydän kattauksesta tai baaritiskin valaistuksesta. Eteiseen soivasta pehmeästä musiikista. Pieniltäkin kosmeettisilta yksityiskohdilta tuntuvat asiat voivat olla ratkaisevia – hyvässä tai pahassa.

Tee majoitusalan ansioluettelostasi vaikuttava ja vältä katastrofi pitämällä mielessä seuraavat ansioluettelon rakenteen perussäännöt :

Oikolue ja tarkista hotelli- ja ravintola-alan ansioluettelosi ja saatekirjeesi oikeinkirjoitus. Pyydä jotakuta toista lukemaan ja oikolukemaan molemmat asiakirjat.

Käytä mitä tahansa saatavilla olevia sovelluksia, verkkosovelluksia tai ohjelmia, jotka voivat auttaa sinua oikeinkirjoituksen ja kieliopin kanssa. Et odottaisi ihmisten hyväksyvän tahriintunutta lasia tai tahraista univormua.

Vielä yksi vinkki ansioluettelon laatimiseen: ota yhteyttä, jos et ole kuullut viikon kuluttua. Lyhyt puhelu tai sähköposti on yksinkertainen ja lähettää kaikki oikeat viestit.

Sinun ei tarvitse olla CV:n kirjoittamisen asiantuntija. LiveCareerinCV-rakentajasta löydät valmiita sisältöjä jokaiselle toimialalle ja tehtävälle, joita voit sitten lisätä yhdellä napsautuksella.

Luo ansioluettelosi nyt CV-rakentaja

Olet päässyt maaliin – kädessäsi häikäisevä uusi esimerkki matkailu- ja ravitsemusalan ansioluettelosta. Onko mainitsemissani jotain, mistä haluaisit lisätietoja? Onko sinulla kommentteja, kysymyksiä tai palautetta? Ehkä sinulla on omia neuvoja annettavaksi? Jätä ne alla olevaan kommenttiosioon!

Näin tarkistamme sisältöä LiveCareerissa

Toimituksemme on tarkistanut tämän artikkelin varmistaakseen, että se on LiveCareerin toimituksellisten ohjeiden mukainen. Tarkastuksen tarkoituksena on varmistaa, että asiantuntijaneuvomme ja suosituksemme ovat yhdenmukaisia kaikissa uraoppaissamme ja että ne ovat linjassa nykyisten CV:n ja saatekirjeen kirjoitusstandardien ja -trendien kanssa. Yli 10 miljoonaa työnhakijaa luottaa meihin, ja tuemme heitä unelmatyönsä löytämisessä. Jokaista artikkelia edeltää tutkimus ja tarkastelu sen varmistamiseksi, että sisältömme vastaa markkinoiden nykyisiä trendejä ja kysyntää.

Tietoja kirjoittajasta

LiveCareer Toimitus – Tiimimme
LiveCareer Toimitus – Tiimimme

LiveCareer-tiimi on jakanut parhaat neuvot, jotka auttavat sinua edistämään uraasi. Toimitustiimimme asiantuntijat ovat kirjoittaneet yli sata opasta täydellisen ansioluettelon tai hakemuskirjeen kirjoittamiseen.

Seuraa meitä

Arvioi tämä artikkeli:

Hospitality cv

Keskimäärin:

Kiitos äänestämisestä!
0  (0 Luokitus)

Etsitkö työpaikan ansioluetteloa?

Kokeile cv-rakentajaamme nyt
CV-esimerkkejä tehty CV-rakentajallamme

Samanlaisia ​​artikkeleita

Asiakkaamme palkkasivat: